Vírusölő

 • Betadine

  Generikus Betadine

  Providone - Iodine 10% 15g

  A Betadine krémet kisebb sérülések és fertőzések kezelésére-; valamint a baktériumok elpuszítására használják. A Betadine krém egy fertőtlenítő keverék. Úgy működik, hogy megöli az érzékeny baktériumokat.
  Több információ »

  Ft 4735.20
 • Daklinza

  Generikus Daklinza

  Daclatasvir 60mg

  A generikus Daklinza egy vírusellenes gyógyszer, amely megakadályozza a hepatitis C vírus (HCV) szaporodását a szervezetben. A Daclatasvir-t egy másik droggal - a sofosbuvirral – együttesen, felnőtteknél alkalmazzák, cirrózis nélküli 3-as genotípusú krónikus hepatitis C fertőzés kezelésére.
  Több információ »

  Ft 3021.45
 • Efavirenz-emtricitabine-tenofovir

  Efavirenz-Emtricitabine-Tenofovir

  Efavirenz - Emtricitabine - Tenofovir 600mg + 200mg + 300mg

  Efavirenz-Emtricitabine-Tenofovir is an antiviral medication that prevents human immunodeficiency virus (HIV) from reproducing in your body.
  Több információ »

  Ft 3666.48
 • Famvir

  Generikus Famvir

  Famciclovir 250/500mg

  A generikus Famvirt övösmör ellen használják. A generikus Famvirt visszatérő herpeszes betegségekkel küzdő, HIV fertőzött páciensek esetén is alkalmazzák. A Famvirt a legyengült immunrendszerű betegeknél az ajakherpesz és a visszatérő genitális herpesz elnyomására használják.
  Több információ »

  Ft 1015.41
 • Hepcinat Lp

  Hepcinat® LP

  Ledipasivir + Sofosbuvir 90mg + 400mg

  Hepcinat LP remek gyógyír a Hepatitis "C". Ledipasvir kombinálva sofosbuvir űrlapok a szükséges komplex kezelésére a hepatitis C-Most csak egy gyógyszer van szükség, hogy ne a vírus, illetve megszünteti a további terjedését. Hepcinat lp egy egyedülálló gyógyszer, amely egyesíti a tulajdonságait lepidavir, sofosbuvir, amely elnyomja egyszerre két típusú fehérjék részt a terjedését a hepatitis C vírus a szervezetben, ezek a NS5A, NS5B polimeráz.
  Több információ »

  Ft 8461.45
 • Lamprene

  Generikus Lamprene

  Clofazimine 50mg

  Generic Lamprene is taken to treat leprosy (Hansen's disease). It is sometimes given with other medicines for leprosy.
  Több információ »

  Ft 930.79
 • Melatonin

  Generikus Melatonin

  Melatonin 3mg

  Az emberek a melatonint a test belső órájának beállítására használják. A lemaradás felgyorsítására használják, és az alvás-ébrenléti ciklusok olyan embereknél történő megváltoztatására, akiknek napi munkarendje változik (váltóműszak zavar), és segít a vak emberek nappali és éjszakai ciklusának létrehozásában. A melatonint szintén használják az álmatlanság (insomnia) kezelésére; késleltetett alvási fázis szindrómára (DSPS); gyors szemmozgásos alvás viselkedési rendellenességre (RBD); a figyelemhiányos hiperaktivitási rendellenességgel (ADHD) kapcsolatos álmatlanságra; álmatlanságra bizonyos magas vérnyomású gyógyszerek miatt, amelyek béta-blokkolók; és az alvászavarokra olyan fejlődési rendellenességekben szenvedő gyermekeknél, mint az autizmus, az agyi bénulás és az értelmi fogyatékosság. A benzodiazepin-hatóanyagok alkalmazásának abbahagyásának és a dohányzás abbahagyásának mellékhatásainak csökkentése érdekében is alkalmazzák. Egyes emberek melatonint használnak az Alzheimer-kórra vagy a memóriavesztésre (demencia), a bipoláris rendellenességre, a krónikus obstruktív tüdőbetegségre (COPD), a béta-blokkoló gyógyszerekre, az endometriózisra, a fülcsengésre, a depresszióra vagy a szezonális érzelmi rendellenességre (SAD), enyhe mentális károsodásra, nem alkoholos májbetegségre, krónikus fáradtság szindrómára (CFS), fibromyalgiára, nyugtalan láb szindrómára, sarcoidosisra, skizofréniára, migrénre és egyéb fejfájásra, életkor miatt kialakuló látásvesztésre, jóindulatú prosztata hiperpláziára (BPH) irritációs bél szindrómára (IBS), csontvesztésre (csontritkulás), tardív diszkinéziara (TD), savas reflux betegségre, Helicobacter pylorira (H. pylori), gyakori testmozgásra, meddőségre, epilepsziára, öregedésre, menopauzara, a műtét utáni helyreállásra, érzéstelenítésre, stresszre, az akaratlan mozgás zavar (tardív diszkinézia) által okozott izgatottságra, a pulzusszám megváltozására, amikor áthelyezik az ültetésbe (pos turiuszos tachycardia szindróma), a delíriumként, vizelési zavarokra, állkapocs fájdalomra, a gyulladásos bélbetegségre (fekélyes vastagbélgyulladás) és a születésszabályozásra.
  Több információ »

  Ft 150.34
 • Natdac

  Natdac®

  Daclatasvir 60mg

  A Natdac® a hepatitis C vírus NS5A fehérjéjének inhibitora, amelyet a hepatitis C vírus replikációjában használnak a májsejteken (hepatocytes), így megakadályozza a vírus fertőzött májsejtekbe való belépését a vérrel együtt. Ennek köszönhetően megakadályozható a vírus terjedése a szervezetben. A Natdac® (daaszlatasvir) nagymértékben specifikus, közvetlen hatású szer a hepatitis C vírus (HCV) ellen, és nincs jelentős hatása más RNS és DNS vírusokkal szemben, beleértve a humán immunhiányos vírust (HIV). A Natdac®, az 5A (NS5A) nem strukturális fehérje inhibitoraként és a HCV replikációhoz szükséges többfunkciós fehérjeként elnyomja a RNS-replikáció vírusos fertőzésének és a virionszerkezet életciklusának két szakaszát.
  Több információ »

  Ft 2719.55
 • Rebetol

  Generikus Rebetol

  Ribavirin 200mg

  Generic Rebetol is used for treating hepatitis C infection in certain patients when used in combination with interferon.
  Több információ »

  Ft 2538.24
 • Symmetrel

  Generikus Symmetrel

  Amantadine 100mg

  Generic Symmetrel is an antiviral. It is used to prevent or treat certain influenza (flu) infections (type A). It may be given alone or along with flu shots. Generic Symmetrel will not work for colds, other types of flu or other virus infections. This medicine is also used to treat Parkinson's disease and other movement disorders.
  Több információ »

  Ft 376.08
 • Tamiflu

  Generikus Tamiflu

  Oseltamivir 75mg

  Az oszeltamivir egy vírusellenes gyógyszer, amely gátolja a fellépések típusú influenza vírus A, B a szervezetben. Az oszeltamivir kezelésére használják influenza emberek 2 hetes, vagy annál idősebb, akik influenza tünetei 2 napig vagy kevesebb. Ez is beadható influenza megelőzésére, az emberek, akik legalább 1 éves, ki lehet téve, de még nem a tünetek. Az oszeltamivir nem kezeli a nátha.
  Több információ »

  Ft 1692.16
 • Tenofovir-disoproxil-fumarate

  Tenofovir-Disoproxil Fumarate

  Tenofovir - Disoproxil Fumarate 300mg

  Tenofovir-Disoproxil Fumarate is an antiviral medication that prevents human immunodeficiency virus (HIV) or hepatitis B virus cells from multiplying in your body. It is used to treat HIV, which causes the acquired immunodeficiency syndrome (AIDS). It is not a cure for HIV or AIDS. Tenofovir is also used to treat chronic hepatitis B.
  Több információ »

  Ft 1504.12
 • Tenofovir-emtricitabine

  Tenofovir-Emtricitabine

  Tenofovir+emtricitabine 300mg + 200mg

  A Tenofovir-Emtricitabine olyan vírusölõ gyógyszer, amely megelõzi, hogy az emberi immunhiány vírus (HIV) cellák szorozzanak az emberi testben. A Tenofovir-Emtricitabine a HIV kezelésére szolgál, amely vírust szerzett immunhiányos szindróma (AIDS) okozta. Ezen gyógyszer a HIV vagy AIDS gyógyítására nem szolgál. A Tenofovir-Emtricitabine a biztonságos nemi élettel együtt csökkenti a HIV fertõzés kockázatát. Önnek kell HIV-negatív lennie, hogy használja a Tenofovir-Emtricitabine e célból. Ezen gyógyszer védelmet nem biztosíthat minden emberben.
  Több információ »

  Ft 1880.20
 • Valtrex

  Generikus Valtrex

  Valacyclovir 0.5/1g

  A Generic Valtrex az övsömör (herpes zoster), ajkak kisebesedése megfázáskor (lázas kihólyagosodás vagy ajaksömör) kezelésére szolgál, valamint a nemi sömör kezelésére vagy elnyomására alkalmas azoknál a betegeknél, akik normális immunrendszerrel rendelkeznek. Továbbá a nemi sömört elnyomja az emberi immunhiány vírusában szenvedő betegeknél.
  Több információ »

  Ft 1128.20
 • Velpanat

  Velpanat®

  Velpatasvir + Sofosbuvir 100mg + 400mg

  Velpanat - új univerzális gyógyszer a kezelés hepatitis C Natco Pharma. Ez a kombináció sofosbuvir, velpatasvir. Sofosbuvir, velpatasvir vagy vírusellenes gyógyszerek, amelyek megakadályozzák, hogy a hepatitis C vírus (HCV) szaporodását a szervezetben. Velpanat kezelésére is alkalmazzák krónikus hepatitis C-ben szenvedő felnőttek HCV genotípus 1, 2, 3, 4, 5, vagy 6.
  Több információ »

  Ft 15714.07
 • Zovirax

  Generikus Zovirax

  Acyclovir 200/400/800mg

  A Generic Zovirax vírusölő gyógyszer, Lassítja a herpesz vírus növekedését és elterjesztését, úgyhogy infekciót legyőzhet a test. Az Acyclovir herpeszt nem kezeli, azonban a fertőzés tüneteit enyhítheti. Az Acyclovir a herpesz vírus által okozott fertőzés kezelésére szolgál. Herpesz vírus által okozott betegség a nemi szervek herpeszét, ajakherpeszt, övsömört és bárányhimlőt magába foglalja.
  Több információ »

  Ft 216.20

Ország, nyelv, és pénznem

Közösségi könyvjelző:

Ajánlások

 • Megkaptam a rendelésem, mely időben érkezett, és a pirulák is tökéletesen hatnak. A feleségem háláját küldi, csak úgy mint, én, az ágyunk, a szobánk, a lepedőnk és így tovább....... - Márk