H - Hard On, Hard On Oral Jelly, Hepcinat Lp, Hiv-1-2 Test, Hytrin, Hyzaar

 • Hard On

  Hard On®

  Sildenafil Citrate 100mg

  Hard On® is een recent ontwikkeld geneesmiddel voor de behandeling van erectieproblemen bij mannen. Dit merk wordt geproduceerd door Aurochem (India) en is verkrijgbaar in sterke en extra sterke doseringen.
  Meer info »

  € 2.11
 • Hard On Oral Jelly

  Hard On® Oral Jelly

  Sildenafil Citrate 100mg

  Hard On® Jelly wordt gebruikt voor de behandeling van mannelijke impotentie. Dit merk is recentelijk ontwikkeld door Aurochem en verkrijgbaar in de volgende smaken: kers, citroen, mango, mint, sinaasappel, ananas en aardbei.
  Meer info »

  € 2.11
 • Hepcinat Lp

  Hepcinat® LP

  Ledipasivir + Sofosbuvir 90mg + 400mg

  Hepcinat LP® is een geweldige remedie voor Hepatitis "C". Ledipasvir in combinatie met sofosbuvir vormen de noodzakelijke complex voor de behandeling van hepatitis C. Nu slechts een medicijn is nodig om te stoppen met het virus en het verwijderen van de verdere verspreiding. Hepcinat lp® is een uniek medicijn dat combineert de eigenschappen van lepidavir en sofosbuvir, die kunnen onderdrukken in een keer twee soorten eiwitten die betrokken zijn bij de verspreiding van het hepatitis C-virus in het lichaam, dit zijn de NS5A en NS5B polymerases.
  Meer info »

  € 21.13
 • Hiv-1-2 Test

  HIV-1/2 test

  HIV-1-2 test

  HIV 1/2/O is een snelle test apparaat (volbloed / serum / plasma) met chromatografische immuniteit analyse voor kwalitatieve detectie van antilichamen voor Human Immunodeficiency Virus (hiv-virus) type 1, type 2 en type O in het bloed, serum of plasma die zal helpen bij de diagnose van Hiv-infectie.
  Meer info »

  € 1.69
 • Hytrin

  Generiek Hytrin

  Terazosin 1/2/5mg

  Generic Hytrin is used for treating high blood pressure and treating signs and symptoms of benign prostatic hyperplasia (BPH).
  Meer info »

  € 1.06
 • Hyzaar

  Generiek Hyzaar

  Losartan - Hydrochlorothiazide 50mg + 12.5mg

  Generic Hyzaar is used for treating high blood pressure. It may be used to decrease the risk of stroke in certain patients with high blood pressure.
  Meer info »

  € 0.81

Land, taal en valuta

Sociale bookmarks:

Beoordelingen

 • Hoi.
  ik wou alleen even dank u wel zeggen voor uw snelle en efficiënte service. De tabletten kwamen binnen de beloofde verzendtijd binnen. Ik heb uw adres doorgegeven, weet alleen nu of het gebruikt wordt of niet..
  Het allerbeste, en nog de allerbeste wensen.. - Dirk