Antimycotica

 • Betadine

  Generiek Betadine

  Providone - Iodine 10% 15g

  Betadine crème wordt gebruikt voor de behandeling van kleine wondjes en infecties, en voor het doden van bacteriën. Betadine crème is een antiseptische combinatie. Het is effectief door het doden van gevoelige bacteriën.
  Meer info »

  € 11.82
 • Diflucan

  Generiek Diflucan

  Fluconazole 50/100/150/200mg

  Generieke Diflucan is een schimmeldodende antibiotica. Het wordt gebruikt voor het behandelen van infecties veroorzaakt door schimmel, die een deel van het lichaam kunnen binnendringen waaronder de mond, keel, slokdarm, longen, blaas, genitale gebied en het bloed.
  Meer info »

  € 1.23
 • Grifulvin

  Generiek Grifulvin

  Griseofulvin 250mg

  Generic Grifulvin is used for treating fungal infections of the scalp, body, foot (athlete's foot), nails, thigh (jock itch), or hair follicles (barber's itch).
  Meer info »

  € 0.57
 • Gyne-lotrimin

  Gyne-Lotrimin

  Clotrimazole 15g

  Generic Gyne-Lotrimin is used to treat yeast (fungus) infections of the vagina.
  Meer info »

  € 8.45
 • Ketzi Shampoo

  Ketzi Shampoo®

  Ketoconazole + Zinc Pyrithione 1%/2% 100ml

  Ketzi shampoo® - is een perfecte behandeling die jeuk, vlokken en schilfering van de huid en hoofdhuid voorkomt door seborrheische dermatitis en roos door de perfecte combinatie van zink en ketonazol. Deze antifungale shampoo werkt door het doden van de schimmel die een pijnlijke gevoel op de huid veroorzaakt. Het behandelt ook psoriasis, seborrhea en heeft een antiparasitaire effect.
  Meer info »

  € 18.59
 • Lamisil

  Generiek Lamisil

  Terbinafine 250mg

  Generic Lamisil is an antifungal antibiotic. It is used to treat infections caused by fungus that affect the fingernails or toenails.
  Meer info »

  € 2.18
 • Lamisil Cream

  Lamisil

  Terbinafine 1% 10g

  Generic Lamisil Cream is used for treating fungal infections of the fingernails and toenails.
  Meer info »

  € 6.75
 • Lomexin

  Generiek Lomexin

  Fenticonazole 600mg

  Lomexin(Fenticonazole) is een sterk schimmelwerend middel van breed spectrum. Het werkingsmechanisme van fenticonazole is naar men denkt de blokkade van oxidant enzymes met accumulatie van peroxides en necrose van de zwamcel; directe actie op het vlies.
  Meer info »

  € 14.79
 • Lotrisone

  Generiek Lotrisone

  Betamethasone + Clotrimazole 0.05% + 1% 10/0.025% + 1% 15g

  Betamethasone and Clotrimazole cream contains a combination of betamethasone and clotrimazol. Betamethasone is steroid that reduces itching, swelling, and redness of the skin. Clotrimazole is an antifungal medication that fights infections caused by fungus.
  Meer info »

  € 10.98
 • Luzu

  Generiek Luzu

  Luliconazole 1% 20g

  Luliconazole topical is an antifungal medication that fights infections caused by fungus. Luliconazole topical (for the skin) is used to treat athlete's foot (tinea pedis) or jock itch (tinea cruris) in adults and children who are at least 12 years old. Luliconazole topical is also used to treat ringworm (tinea corporis) in adults and children at least 2 years old.
  Meer info »

  € 12.16
 • Mentax

  Generiek Mentax

  Butenafine 1% 15g

  Generic Mentax is used for treating certain fungal infections of the skin.
  Meer info »

  € 7.04
 • Micatin

  Generiek Micatin

  Miconazole 2% 15g

  Miconazole zalf gebruikt voor de behandeling van huid schimmelinfecties zoals voetschimmel, jock itch, ringworm, tinea versicolor (een schimmel die verkleuren van de huid), en schimmelinfecties van de huid. Undecyleenzuur is een vetzuur dat werkt door te voorkomen dat de groei van schimmels. De zink in dit product werkt door het verminderen van de irritatie en zwelling van deze soorten schimmelinfecties. Dit product mag niet worden gebruikt voor de behandeling van schimmelinfecties van de hoofdhuid en nagels.
  Meer info »

  € 7.60
 • Micogel

  Micogel®

  Miconazole 2% 15g

  Micogel® behoort tot de groep van schimmeldodende geneesmiddelen die worden gebruikt in de dermatologie Het belangrijkste werkzame bestanddeel van het geneesmiddel is miconazole nitrate. Het is een antifungale medicatie, is een imidazool-derivaat. Het heeft schimmelwerende werking tegen diverse gist en gist-achtige en andere pathogene schimmels, kunnen interfereren met de biosynthese van aminozuren, die belangrijk zijn voor de bouw van steroïden schimmelinfectie membranen. Als een resultaat, de barrière-bescherming is gebroken, kan de schimmel afsterft. Het produceert ook een antibacteriële werking op gram-negatieve en gram-positieve bacteriën Micogel® heeft een hyperosmolar effect, met als resultaat dat het gebruik produceert een anti-exsudatieve effect. Micogel® wordt gebruikt voor lokale behandeling van schimmelinfecties van de huid, voeten, nagels. Effectief bij: superinfection veroorzaakt door gram-positieve micro-organismen en onychomycose.
  Meer info »

  € 56.33
 • Nizoral

  Generiek Nizoral

  Ketoconazole 200mg

  Generic Nizoral is used for treating fungal infections.
  Meer info »

  € 1.88
 • Nizoral Cream

  Nizoral

  Ketoconazole 2% 15g

  Generic Nizoral is used for treating fungal infections.
  Meer info »

  € 6.76
 • Nizoral Shampoo

  Generiek Nizoral Shampoo

  Ketoconazole 2.00% 100ml

  Nizoral shampoo with a basic component named Ketoconazole is an antifungal medication that fights against infections caused by fungus. Ketoconazole is not designed for the fingernails or toenails treatment. This medicine shouldn't be also used during the treatment of prostate cancer or Cushing syndrome.
  Meer info »

  € 8.44
 • Sporanox

  Generiek Sporanox

  Itraconazole 100mg

  Generic Sporanox is an antifungal antibiotic. It is used to treat infections caused by fungus, which can invade any part of the body including the lungs, mouth or throat, toenails or fingernails.
  Meer info »

  € 4.23
 • Vfend

  VFEND

  Voriconazole 200mg

  Voriconazole is an antifungal medicine. Voriconazole is used to treat serious fungal or yeast infections, such as aspergillosis (fungal infection in the lungs), candidemia (fungal infection in the blood), esophageal candidiasis (candida esophagitis), or other fungal infections (infections in the skin, stomach, kidney, bladder, or wounds). It may also be used to treat patients with serious fungal or yeast infections who cannot tolerate other types of treatment or do not respond to other types of treatment.
  Meer info »

  € 33.81

Land, taal en valuta

Sociale bookmarks:

Beoordelingen

 • Uw e-mail was gestuurd als een enquête en de enige link die ik had is degene waar ik nu op antwoord.
  Antwoord op vraag #1; Heb ik de medicatie ontvangen zoals ik deze besteld had?
  Het antwoord is ja, en ik was zeer onder de indruk hoe snel ik het in huis had; in slechts 10 dagen!
  Antwoord op vraag #2; voldeed de medicatie aan uw verwachtingen?
  Het antwoord is weer ja! Ik was ook zeer onder de indruk van uw website, deze legde alles netjes uit hoe ik een bestelling kon plaatsen buiten de Verenigde Staten, de kwaliteit van de medicijnen die gemaakt worden in het Indiaanse laboratorium, nummer(s) die ik zou moeten bellen als de zending door de douane wordt vastgehouden, en hoe gemakkelijk het was om daadwerkelijk te bestellen. - Geert